We zijn trots en dankbaar voor de kans welke bedrijven ons hebben gegeven. Hieronder ziet u enkele van deze bedrijven vermeld. Daarnaast verzorgen wij nog steeds (herhalings)trainingen voor onder meer EHBO Holten, EHBO Lochem en Rode Kruis Rijssen.


Zwembad Schaeck Twello     

Zwembad De Schaeck - Twello
Eén van de eerste klanten van deBeus - Training & Advies. Elk jaar verzorgen we aan de medewerkers de herhalingstrainingen voor hun EHBO diploma.


   

Kinderboerderij Dondertman - Holten
Al meerdere malen gekozen tot leukste uitje van Overijssel! Met veel bezoekers op het terrein is een goede bedrijfshulpverlening en EHBO van belang. Wij zorgen voor doortastende en goed opgeleide medewerkers en vrijwilligers.


   

Kasper Vrielink Dakwerk - Vorden
Vrijwel alle medewerkers van Vrielink Dakwerk beschikken over een BHV diploma. Door in-company training kan ingegaan worden op de risico's waar een bedrijfshulpverlener mee geconfronteerd kan worden. De inzet van een LOTUS slachtoffer zorgde voor een goede aanvulling tijdens de herhalingstraining.


  Bakker Nijkamp - Holten
Of u nu een brood komt kopen, een lunch wilt nuttigen of van een heerlijke ijssorbet wilt genieten: bij Nijkamp wordt ook voor u gezorgd als het onverhoopt mis gaat. Er zijn ruim voldoende medewerkers opgeleid tot doortastende bedrijfshulpverlener. 

    

RVC Industriële Verpakkingen B.V. - Rijssen
Medewerkers van RVC worden door ons jaarlijks bijgeschoold voor reanimatie inclusief het gebruik van een AED.


Bartiméus  

Bartiméus - Hengelo
Bartiméus is de specialist voor mensen met een visuele beperking. Een bijzondere doelgroep! Zij wouden graag leren reanimeren met een AED. Voor deBeus - Training & Advies een uitdaging welke we aan hebben gedurfd. Met succes is de training verzorgt in Hengelo.


 

© 2019 deBeus - Training & Advies. Alle rechten voorbehouden.