We zijn trots en dankbaar voor de kans welke bedrijven ons hebben gegeven. Hieronder ziet u enkele van deze bedrijven vermeld. Daarnaast verzorgen wij nog steeds (herhalings)trainingen voor onder meer EHBO Holten, EHBO Lochem en Rode Kruis Rijssen-Holten.


Zwembad Schaeck Twello   Zwembad De Schaeck - Twello
Eén van onze klanten sinds dag één. Elk jaar verzorgen we aan de medewerkers de herhalingstrainingen voor hun EHBO diploma. Een groot deel heeft inmiddels ook BHV. Regelmatig worden vrijwilligers de mogelijkheid geboden om een reanimatietraining te volgen.

   

Kinderboerderij Dondertman - Holten
Al meerdere malen gekozen tot leukste uitje van Overijssel! Met veel bezoekers op het terrein is een goede bedrijfshulpverlening en EHBO van belang. Wij zorgen voor doortastende en goed opgeleide medewerkers en vrijwilligers.


   

Arfman Hekwerk B.V. - Holten
Bij Arfman nemen ze veiligheid serieus. Al jaren worden alle medewerkers door ons bijgespijkerd: Reanimeren met AED en levensreddende handelingen.


  RVC Industriële Verpakkingen B.V. - Rijssen
Medewerkers van RVC worden door ons jaarlijks bijgeschoold voor reanimatie inclusief het gebruik van een AED.

 Logo TriFitt Holten  

Fysiotherapie TriFitt - Holten
Ook de medewerkers van Fysiotherapie TriFitt vertrouwen op onze BHV en reanimatietrainingen.


   

Autoafleveren.nl - Holten
Een prachtig mooi florerend bedrijf in het centrum van Holten. Sinds 2021 worden de bedrijfshulpverleners door ons voorzien van handvatten om bij een calamiteit te kunnen optreden.


  Multiwagon - Holten
Sinds 2022 heeft MultiWagon Holten gekozen voor onze laagdrempelige wijze van trainen, en worden de bedrijfshulpverleners door ons opgeleid.